>Dags för provning!

2

>Då var det dags! Att prova 10 namnkunniga Bordeauxslott från årgång 2005. Det hela startade med en försiktig förfrågan från min sida, i samband med primörsläppet, om det fanns intresse att tillsammans prova årgången. Och visst fanns det; att få ihop ett gäng rent logistikmässigt kräver dock en del pusslande, men vi lyckades, och idag är det dags att bland annat prova storheter som Clerc-Milon, Cantenac-Brown, D’Aiguihle och La Serre för att nämna några.

Provningen blir delvis halvblind. Vi vet vad som ska provas men inte ordningen. Jag smyger in två referensviner i form av en enklare 2005:a samt en klassificerad Bordeaux från ett annat år. Dessa två viner är de enda som inte avslöjas för övriga deltagare!

Provningskommentarer publiceras naturligtvis här!

N.B. Klockan 11:30. Jag har ett avhopp så är någon sugen och kan med extremt kort varsel deltaga är ni välkomna mejla mig! Provningen är i centrala Stockholm och startar 14:00. Inträdesbiljett: en flaska 2005 Bordeaux!

Share.
  • MSVin

    >Det hade varit roligt att vara med men långt och resa och svårt att klämma in i kalendern. Hoppas ni får en bra eftermiddag!

  • Niklas J

    >Det fick vi! Hoppas du kan deltaga vid annat tillfälle.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers